Min svåger Johannes aka Pastor Hannes är en jävel på mat å dryck! Eller han kanske inte är min svåger förresten, han är gift med min svägerska - alltså min mans syster - vad blir han då till mig? Ingenting kanske? Förutom Ellens gudfar och en sjuhelsikes gastronaut!
Lunch:
Anka.
Grillad tonfisk. Maken kokar vatten...
Middag:
Dubbel Magnum - tycker fortfarande att en vaskning hade varit på sin plats. Morris godkänner.
Riesling och till den åts den godaste Matjessill från Norge.
Åsså en vit bourgogne till sparrisen.
Cabernet franc för mig en ny bekantskap, varmrätt: grillad entrecote med kalvbräss, gröna bönor å ärtskidor mm. Åsså en merlot/cabernet från "the land down under".
Svägerskan gick på toa å då passade han på att "dekka" å snabbt gick det!
Nu är det snart slut...
Lite sött å gött till desserten; hallon, vaniljgrädde å jordgubbar.
Det blir ofta lite suddigt i det här sällskapet men å så gott - bortskämda är vad vi blir!
Kolla in Pastor Hannes hemsida här!
Lunch:
Det bästa bubblet jag druckit på länge. Strömming med oliver å smarr.
Röd champagne utan bubblor å minihamburgare - mums.
Anka.
Grillad tonfisk. Maken kokar vatten...
Middag:
Dubbel Magnum - tycker fortfarande att en vaskning hade varit på sin plats. Morris godkänner.
Riesling och till den åts den godaste Matjessill från Norge.
Åsså en vit bourgogne till sparrisen.
Cabernet franc för mig en ny bekantskap, varmrätt: grillad entrecote med kalvbräss, gröna bönor å ärtskidor mm. Åsså en merlot/cabernet från "the land down under".
Svägerskan gick på toa å då passade han på att "dekka" å snabbt gick det!
Nu är det snart slut...
Lite sött å gött till desserten; hallon, vaniljgrädde å jordgubbar.
Det blir ofta lite suddigt i det här sällskapet men å så gott - bortskämda är vad vi blir!
Kolla in Pastor Hannes hemsida här!
Kommentarer